Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Fatels & Van Beek

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Fatels & Van Beek is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Heemskerk en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Recent aanbod

Snel zoeken

Carteam Fatels & Van Beek

Alle merken En alle types

Bij Carteam Fatels & Van Beek in Heemskerk vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Fatels & Van Beek! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Fatels & Van Beek.

Meer informatie

Carteam Fatels & Van Beek

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Ron de Jong
Ron de Jong
Fijn bedrijf Verkoopt mooie occasions voor een leuke prijs. Na aanschaf auto was er een klein defect aan de koeling. Ik werd vriendelijke te woord gestaan en het probleem werd goed en snel hersteld. Er is daar een kundig monteur .
dorothy docter
dorothy docter
Fijn bedrijf met deskundige, eerlijke en aardige medewerkers. Erg tevreden en blij met mijn occasion. Ik moest er een uurtje voor rijden maar was de moeite waard. Top... is echt een aanrader!
George de Vries
George de Vries
Vriendelijk geholpen door Ted. Mooie bos bloemen bij de koop ontvangen! 👌Raad dit bedrijf voor zover mijn ervaring gaat zeker aan!!
laura berger
laura berger
Geen poeha fijn geholpen en een.prima auto
Hans Zohlandt
Hans Zohlandt
Prima Nissan Micra hier gekocht. Heel blij mee. Als er iets niet goed werkt, wordt dit meteen en goed hersteld. Uitstekende service en hartstikke vriendelijk personeel. Dit bedrijf is een aanrader. Top! 👍
Bekijk beoordelingen