Open

GroenGedaan!

Duurzaamheidslabel GroenGedaan!

Carteam Fatels & Van Beek

Wat is duurzaamheid?

Iedere dag word je wel een paar keer geconfronteerd met het woord ‘duurzaamheid’, maar wat is duurzaamheid nou eigenlijk? Duurzaamheid is eigenlijk het voldoen aan de eisen die aan een gezonde onderneming worden gesteld op gebied van Environment (milieu), Social (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en Governance (bestuur en wetgeving). Ook wel ESG-eisen genoemd.

 

Gecheckt door GroenGedaan! 

Carteam Fatels & Van Beek voldoet aan deze eisen. GroenGedaan! van de stichting Duurzaam bekijkt in welke mate ons bedrijf aan deze eisen voldoet. Door de periodieke controles weet je dat dit altijd actueel is, want wettelijke- en maatschappelijke eisen veranderen voortdurend.

 

Grootste duurzaamheidslabel

Deelname aan het GroenGedaan! programma wordt door opdrachtgevers geaccepteerd als bewijs van duurzaamheid. Met bijna 4.000 aangesloten bedrijven in de BeNeLux is GroenGedaan! het grootste duurzaamheidslabel.
 

Meer informatie vind je op www.stichtingduurzaam.nl.

Auto onderhoud

Waarom Carteam Fatels & Van Beek?

Bij Carteam Fatels & Van Beek staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Fatels & Van Beek is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN