Open

Schadeherstel

Schadeherstel in Heemskerk

Carteam Fatels & Van Beek

SCHADEHERSTEL bij Carteam Fatels & Van Beek

Of het om een deukje, krasje, kapotte ruit of flinke blikschade gaat, wij hebben  de kennis in huis om te taxeren, repareren en de schade met de verzekeringsmaatschappij te regelen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het invullen van het schadeformulier en financiële afhandeling van de reparatie. Wij helpen u daar graag bij. 

Contact opnemen

Welke opties zijn er?

Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel bij Carteam Fatels & Van Beek. Wij beschikken over geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Van hele kleine tot bijna total-loss schades - met onze ervaren autoschadeherstellers en autospuiters zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij zorgen ervoor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na het herstel weer ruimschoots voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Carteam Fatels & Van Beek
Auto onderhoud

Waarom Carteam Fatels & Van Beek?

Bij Carteam Fatels & Van Beek staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Fatels & Van Beek is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN