Carteam Fatels & Van Beek
Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Fatels & Van Beek

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam Fatels & Van Beek komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

De Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woont u in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal dames- en herenfietsen klaar staan.

Haal- en Brengservice - Woont u, zoals onze meeste klanten, in (de buurt van) Heemskerk? Dan kunnen wij u in de meeste gevallen naar huis brengen wanneer u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

Leenauto - Woont u niet vlakbij of kunt u uw auto eigenlijk niet missen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Met een leenauto houden wij u mobiel en u betaalt hiervoor alleen de brandstofkosten.

Carteam Fatels & Van Beek
Auto onderhoud

Waarom Carteam Fatels & Van Beek?

Bij Carteam Fatels & Van Beek staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Fatels & Van Beek is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN