fatels-van-beek-logo-white

occasions

fatels-en-van-beek-1489

Verkoop van (jong) gebruikte auto’s.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor reparatie en onderhoud. Ook voor de aanschaf van een tweedehands auto bent u bij ons aan het juiste adres. Als merkonafhankelijk BOVAG dealer adviseren wij u objectief en deskundig bij het maken van uw keuze. En die is er bij ons volop. Kom vrijblijvend langs of maak meteen een afspraak.

Benieuwd naar onze voorraad? Bekijk dan onze voorraad occasions online of voer hieronder uw zoekopdracht in.

Financieren? Bekijk de mogelijkheden bij RoyaalLease

Zoekopdracht

Op zoek naar een specifieke auto?

Wij helpen u graag als wij dat kunnen.

Vul hier uw gegevens in en wat u precies zoekt en wij gaan voor u aan de slag!

Uiteraard kopen wij niets in voordat u hiervoor akkoord heeft gegeven. Het geven van een zoekopdracht is voor u geheel vrijblijvend.

  Tweedehands auto’s

  Voor uw (jong) gebruikte auto bent u bij ons aan het juiste adres. Als merkonafhankelijk BOVAG dealer adviseren wij u objectief en deskundig bij het maken van uw keuze.

  Merkonafhankelijke dealer

  Waar wij ons voorheen voornamelijk op Chevrolet richtten, kunt u nu bij ons terecht voor vrijwel alle automerken. Juist als merkonafhankelijk dealer kunnen wij u objectief bijstaan in het maken van uw keuze.

  Welke auto past bij mij?

  Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren. Naar gelang uw budget, wensen en rijstijl zetten wij graag voor u de aantrekkelijkste opties op een rij. Maak vrijblijvend een afspraak of bel 0251-241664.

  Bovag Garantie

  Op onze Premium Occasions krijgt u 6 maanden BOVAG Garantie, dat houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die bij de aankoop niet zichtbaar waren.

  WIJ STAAN VOOR U KLAAR