fatels-van-beek-logo-white

schadeherstel & autoruitschade

img_4461

Snel weer op weg na schade

Schade aan uw auto? Vervelend, maar het kan iedereen overkomen. Gelukkig kunnen we dat meestal snel verhelpen. We doen er alles aan u zo snel mogelijk weer veilig de weg op te krijgen. Nadat de schade-expert van uw verzekeringsmaatschappij het schaderapport heeft opgemaakt, beginnen wij meteen met de reparatie van uw wagen. En heeft u vervangend vervoer nodig, dan staat er een leenauto voor u klaar.

Maak online een afspraak of bel 0251 241 664

Ook dit doen wij…

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten, oftewel restylen, is een speciale techniek die wij hanteren voor het herstellen van kleine deukjes als gevolg van bijvoorbeeld parkeer- of hagelschade. Met speciaal gereedschap wordt het deukje nauwkeurig hersteld zonder dat hierbij de lak wordt aangetast. Wel is het een voorwaarde dat de lak niet beschadigd is.

Ruitreparatie

Een ster in uw ruit wordt al snel een barst. Rijd er daarom niet te lang mee door. Het is snel te verhelpen en in de meeste gevallen verzekerd. Wij repareren uw ruit terwijl u wacht.

Ook als uw ruit vervangen moet worden bent u bij ons aan het juiste adres.

Gratis voor vaste klanten

Komt uw auto voor alle onderhoudsbeurten naar Fatels & Van Beek? Dan heeft u bij ons een streepje voor en profiteert u van veel gratis extra’s:

Gratis APK bij onderhoud

Wanneer u uw auto bij ons brengt voor de APK en dit combineert met een grote onderhoudsbeurt, krijgt u de APK er gratis bij.

Haal- en brengservice

Zowel voor onderhoud, reparatie als schadeherstel van uw auto kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice (binnen de regio).

Winter- en zomercheck

Naast het onderhoud kunt u uw auto altijd even laten controleren voor het seizoen, geheel gratis maar wel graag op afspraak.

Gratis montage accu & ruitenwissers

Voor het vervangen van uw accu of ruitenwissers kunt altijd langskomen, u betaalt alleen het materiaal.

Controle van banden en vloeistoffen

Het controleren van de banden en de vloeistoffen doen wij graag voor u, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Vervangend vervoer bij reparatie en schade

Vervangend vervoer nodig? U kunt bij reparatie of schadeherstel gratis gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR