fatels-van-beek-logo-white

onderhoud & reparatie

fatels-en-van-beek-1402

Onderhoud en reparatie alle merken

Het maakt niet uit welk merk of type, uw auto is bij ons in goede handen. Onze monteurs hebben ervaring met alle merken. We beschikken over vakkundig personeel, moderne diagnose apparatuur en het nodige speciale gereedschap. En dat voor een eerlijke prijs. Die vooraf bij u bekend is, bij (onvoorziene) bijzonderheden is er altijd eerst overleg. En omdat we zijn aangesloten bij BOVAG, krijgt u automatisch zes maanden garantie op alle reparaties.

Maak online een afspraak of bel 0251 241 664

Wij maken het verschil

Periodiek onderhoud

Voor uw eigen veiligheid adviseren we regelmatig onderhoud van uw auto. Voor elk type auto stelt de fabrikant een onderhoudsschema op. Deze schema’s hebben wij in huis. Denk aan het tijdig verversen van olie, controle van de remmen en vervangen van de distributieriem. Houdt u zich aan dit schema, dan komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en voorkomt u gevaarlijke situaties.

Vervangend vervoer

Komt u voor onderhoud, reparatie of schadeherstel? Dan kunt u gebruik maken van onze leenauto’s, leenfietsen of van onze haal- en brengservice (binnen de regio en in overleg).

Pech onderweg service

Bij Autobedrijf Fatels & Van Beek is de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl verkrijgbaar. Deze service voorziet u dag en nacht, 24 uur per dag en 7 dagen in de week van een goede hulp bij pech. In uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. De service is kenteken gebonden, ook bij pech met uw caravan en/of aanhanger kunt u rekenen op hulp.

Gratis voor vaste klanten

Komt uw auto voor alle onderhoudsbeurten naar Fatels & Van Beek? Dan heeft u bij ons een streepje voor en profiteert u van veel gratis extra’s:

Gratis APK bij onderhoud

Wanneer u uw auto bij ons brengt voor de APK en dit combineert met een grote onderhoudsbeurt, krijgt u de APK er gratis bij.

Haal- en brengservice

Zowel voor onderhoud, reparatie als schadeherstel van uw auto kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice (binnen de regio).

Winter- en zomercheck

Naast het onderhoud kunt u uw auto altijd even laten controleren voor het seizoen, geheel gratis maar wel graag op afspraak.

Gratis montage accu & ruitenwissers

Voor het vervangen van uw accu of ruitenwissers kunt altijd langskomen, u betaalt alleen het materiaal.

Controle van banden en vloeistoffen

Het controleren van de banden en de vloeistoffen doen wij graag voor u, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Vervangend vervoer bij reparatie en schade

Vervangend vervoer nodig? U kunt bij reparatie of schadeherstel gratis gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR