fatels-van-beek-logo-white

automaatbak spoelen

img_1600

Automaatbak spoelen

Schakelklachten? Veel auto’s beschikken tegenwoordig over een automaatbak. Door het gebruik van de automaatbak raakt de ATF olie vervuild en verouderd. Veel automaatbakken zijn vanuit de fabriek voorzien van longlife ATF olie. De praktijk leert echter dat deze olie na verloop van tijd veel problemen geeft. Laat daarom tijdig uw automaatbak spoelen. Dat verlengt de levensduur en voorkomt dure reparatiekosten.

Maak online een afspraak of bel 0251 241 664

Waarom spoelen?

klachten

• slecht opschakelen

• schommelend toerental

• bonken bij schakelen

• slippen – vermogensverlies

• traag reageren Kick-Down

• hoger brandstofverbruik

• trillen bij laag toerental

• weigeren van de automaatbak

oplossing

De oplossing voor deze klachten is eenvoudig: De automatische versnellingsbak spoelen m.b.v. onze ATF2-Spoelmachine. Deze geavanceerde machine spoelt/flusht, reinigt en ververst de automatische transmissie snel en effectief. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen. Ook wanneer er nog geen klachten zijn is het, om de 60.000 tot 80.000 KM of elke 2-3 jaar, zinvol om de automatische transmissie preventief te laten spoelen/flushen. Preventief spoelen/flushen kan dure reparaties in de toekomst voorkomen. Na het spoelen/flushen schakelt en functioneert de automatische transmissie in de meeste gevallen weer als nieuw!

Gratis voor vaste klanten

Komt uw auto voor alle onderhoudsbeurten naar Fatels & Van Beek? Dan heeft u bij ons een streepje voor en profiteert u van veel gratis extra’s:

Gratis APK bij onderhoud

Wanneer u uw auto bij ons brengt voor de APK en dit combineert met een grote onderhoudsbeurt, krijgt u de APK er gratis bij.

Haal- en brengservice

Zowel voor onderhoud, reparatie als schadeherstel van uw auto kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice (binnen de regio).

Winter- en zomercheck

Naast het onderhoud kunt u uw auto altijd even laten controleren voor het seizoen, geheel gratis maar wel graag op afspraak.

Gratis montage accu & ruitenwissers

Voor het vervangen van uw accu of ruitenwissers kunt altijd langskomen, u betaalt alleen het materiaal.

Controle van banden en vloeistoffen

Het controleren van de banden en de vloeistoffen doen wij graag voor u, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Vervangend vervoer bij reparatie en schade

Vervangend vervoer nodig? U kunt bij reparatie of schadeherstel gratis gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR