fatels-van-beek-logo-white

APK Keuring

img_4407

Gratis APK bij grote beurt

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Als erkend APK-keuringsstation keuren wij alle merken personenwagens en lichte bedrijfswagens. Wanneer u uw auto bij ons brengt voor de APK en dit combineert met een grote onderhoudsbeurt, krijgt u de APK er gratis bij. Is uw auto binnenkort aan een beurt of keuring toe?

Maak online een afspraak of bel 0251 241 664

APK

APK, wanneer en waarom?

Afhankelijk van het productiejaar en soort brandstof, moeten auto’s vanaf hun derde of vierde levensjaar jaarlijks worden gekeurd. Dit verhoogt de verkeersveiligheid en is beter voor het milieu. Alleen door de RDW erkende autogarages mogen deze Algemene Periodieke Keuring (APK) uitvoeren.

keuringsrapport

Welke auto u ook rijdt, u kunt bij ons vrijwel altijd direct terecht voor uw APK. Onze APK-keurmeesters zijn deskundig en onze tarieven scherp. Na de keuring krijgt u het keuringsrapport mee, met daarin alle goed- en afgekeurde punten, de noodzakelijke en aanbevolen reparaties. U weet dus meteen waar u aan toe bent.

Steekproef RDW

Er bestaat een kans dat uw auto er na de keuring via een steekproef wordt uitgepikt door het RDW. Zij voeren regelmatig controles uit op reeds gekeurde auto’s, om er zeker van te zijn dat de APK zorgvuldig is uitgevoerd. Daar kunt u bij ons 100% op vertrouwen.

Gratis voor vaste klanten

Komt uw auto voor alle onderhoudsbeurten naar Fatels & Van Beek? Dan heeft u bij ons een streepje voor en profiteert u van veel gratis extra’s:

Gratis APK bij grote beurt

Wanneer u uw auto bij ons brengt voor de APK en dit combineert met een grote onderhoudsbeurt, krijgt u de APK er gratis bij.

Haal- en brengservice

Zowel voor onderhoud, reparatie als schadeherstel van uw auto kunt u gebruik maken van ons haal- en brengservice (binnen de regio).

Winter- en zomercheck

Naast het onderhoud kunt u uw auto altijd even laten controleren voor het seizoen, geheel gratis maar wel graag op afspraak.

Gratis montage accu & ruitenwissers

Voor het vervangen van uw accu of ruitenwissers kunt u altijd langskomen, u betaalt alleen het materiaal.

Controle van banden en vloeistoffen

Het controleren van de banden en de vloeistoffen doen wij graag voor u, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Vervangend vervoer bij reparatie en schade

Vervangend vervoer nodig? U kunt bij reparatie of schadeherstel gratis gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR