fatels-van-beek-logo-white

airco service

fatels-en-van-beek-1427

Airco specialist

Uw airco gebruikt u niet alleen in de zomer. Juist in de winter zorgt de airco ervoor dat u veel minder last heeft van beslagen ramen en dat u goed zicht heeft. Uw airco heeft ook onderhoud nodig, het controleren en onderhouden van aircosysteem vraagt om specialistische kennis. Bij ons weet u zeker dat u de juiste diagnose krijgt en niet onnodig op kosten wordt gejaagd. Meer weten?

Maak online een afspraak of bel 0251 241 664

Controle aircosysteem

Airco regelmatig laten controleren

Aircosystemen verliezen jaarlijks zo’n 10% van hun koelmiddel. Hierdoor vermindert de functionaliteit en kan slijtage ontstaan aan onderdelen. Ook het brandstofverbruik neemt toe. Om onnodige schade of een kapotte airco te voorkomen, is een jaarlijkse controle van uw aircosysteem aan te bevelen.

Gratis voor vaste klanten

Komt uw auto voor alle onderhoudsbeurten naar Fatels & Van Beek? Dan heeft u bij ons een streepje voor en profiteert u van veel gratis extra’s:

Gratis APK bij grote beurt

Wanneer u uw auto bij ons brengt voor de APK en dit combineert met een grote onderhoudsbeurt, krijgt u de APK er gratis bij.

Haal- en brengservice

Zowel voor onderhoud, reparatie als schadeherstel van uw auto kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice (binnen de regio).

Winter- en zomercheck

Naast het onderhoud kunt u uw auto altijd even laten controleren voor het seizoen, geheel gratis maar wel graag op afspraak.

Gratis montage accu & ruitenwissers

Voor het vervangen van uw accu of ruitenwissers kunt u altijd langskomen, u betaalt alleen het materiaal.

Controle van banden en vloeistoffen

Het controleren van de banden en de vloeistoffen doen wij graag voor u, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

vervangend vervoer bij reparatie en schade

Vervangend vervoer nodig? U kunt bij reparatie of schadeherstel gratis gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR