fatels-van-beek-logo-white

Service & Diensten

onderhoud & reparatie

In onze werkplaats kunt u terecht voor diagnose, reparatie en onderhoud voor alle merken personenwagens en lichte bedrijfswagens, zowel benzine als diesel en voor een eerlijke prijs. Tevens zijn wij specialist van het merk Chevrolet.

airco

Ook voor reparatie en onderhoud aan uw airco kunt u bij ons terecht. Het jaarlijks laten uitvoeren van een airco-controle voorkomt het verminderen van de functionaliteit en mogelijk dure reparaties in de toekomst.

banden

Wij hebben een ruime keuze winter- en zomerbanden op voorraad voor elk budget. Uw winter- of zomerbanden tijdelijk opslaan? Ook dat kan bij ons, inclusief de bandenwissel.

pech onderweg service

Bij Autobedrijf Fatels & Van Beek is de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl verkrijgbaar. Deze service voorziet u dag en nacht, 24 uur per dag en 7 dagen in de week van een goede hulp bij pech. In uw eigen woonplaats, Nederland én Europa.

apk

Als erkend APK-keuringsstation keuren wij alle merken personenwagens en lichte bedrijfswagens. Wanneer u uw auto bij ons brengt voor de APK en dit combineert met een grote onderhoudsbeurt, is de APK gratis.

automaatbak spoelen

Schakelklachten? Bonkt, slipt of schakelt uw automaat slecht? De oorzaak is vaak verouderde en vervuilde olie, laat daarom uw automaatbak bij ons spoelen/flushen. Na deze behandeling rijdt uw auto weer als nieuw!

schadeherstel

Auto- of ruitschade? Wij lossen het graag voor u op. De kosten zouden weleens mee kunnen vallen. Wij ondersteunen u met het aanmelden van de schade bij uw verzekering.

topspace

Als partner van Topspace kunt u bij ons terecht voor het afhalen en het laten monteren en demonteren van uw gehuurde dakkoffer, dakdragers, sneeuwkettingen, fietsendragers, bagagebox, enz. U regelt dit online op: www.topspace.nl

WIJ STAAN VOOR U KLAAR