Over ons

Even voorstellen…

Hans Fatels & Ted van Beek. In 2016 hebben wij een doorstart gemaakt van Autobedrijf Iglesias, toen al 26 jaar een begrip aan de Rijksstraatweg in Heemskerk. Ted is al ruim 18 jaar betrokken en Hans werkt al sinds zijn vijftiende in dit mooie autobedrijf. Sinds december 2018 staat onze eigen naam op de gevel: Fatels & Van Beek. Een nieuwe naam, dezelfde service. En zetten we voort waar we altijd goed in zijn geweest: een persoonlijk, vakkundig, servicegericht autobedrijf voor alle merken. Samen met onze ervaren monteurs staan we iedere dag voor u klaar.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Hans Fatels & Ted van Beek

fatels-en-van-beek-1459

Vakmanschap en eerlijke prijzen

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, APK en schadeherstel voor alle merken auto’s. Doordat we jarenlang servicepunt van Chevrolet zijn geweest is dat nog steeds onze specialiteit. Ook het onderhoud en reparatie van de airco en het spoelen/flushen van de automatische versnellingsbak behoort tot ons specialisme. Tevens verzorgen wij, naast het leveren en monteren van alle merken banden, ook de opslag van uw zomer- of winterbanden en repareren we uw ruiten. We beschikken over vakkundig personeel, moderne diagnose apparatuur en het nodige speciale gereedschap. De prijs is vooraf bekend, bij (onvoorziene) bijzonderheden is er altijd eerst overleg.

Ook voor de aanschaf van nette (jonge) occassions bent u bij ons aan het juiste adres. Als merkonafhankelijk BOVAG dealer adviseren wij u objectief en deskundig bij het maken van uw keuze. En die is er bij ons volop.

We zijn aangesloten bij de BOVAG, RDW en Nationale Autopas. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste garantie, snelle service en correcte kilometerstanden.

Kom vrijblijvend langs, of maak meteen een afspraak.

Gratis voor vaste klanten

Brengt u uw auto voor alle onderhoudsbeurten naar
Fatels & Van Beek? Dan heeft u bij ons een streepje voor en profiteert u van veel gratis extra’s

Gratis APK bij grote beurt

Wanneer u uw auto bij ons brengt voor de APK en dit combineert met een grote onderhoudsbeurt, krijgt u de APK er gratis bij.

Haal- en brengservice

Zowel voor onderhoud, reparatie als schadeherstel van uw auto kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice (binnen de regio).

Winter- en zomercheck

Naast het onderhoud kunt u uw auto altijd even laten controleren voor het seizoen, geheel gratis maar wel graag op afspraak.

Gratis montage accu & ruitenwissers

Voor het vervangen van uw accu of ruitenwissers kunt u altijd langskomen, u betaalt alleen het materiaal.

Controle van banden en vloeistoffen

Het controleren van de banden en de vloeistoffen doen wij graag voor u, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Vervangend vervoer bij reparatie en schade

Vervangend vervoer nodig? U kunt bij reparatie of schadeherstel gratis gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR